Luxe sierkussens

Luxe sierkussens

Handgemaakte kussens

maker van kussenDeze prachtige luxe sierkussens zijn helemaal met de hand gemaakt door ambachtslieden in Kashmir waar dit al honderden jaren op dezelfde manier gemaakt wordt. Vaak gaat het vak over van vader op zoon (ja, ze worden voornamelijk door mannen gemaakt!). Deze prachtige kussenhoezen zijn zowel praktisch als decoratief en ook nog eens slijtvast. Ze worden geborduurd in wol of zijdekatoen op een stevige katoenen canvas ondergrond. Helaas wordt het steeds moeilijker om de jeugd in interesseren in dit mooie beroep waardoor deze handgemaakte kussens steeds unieker worden.

Onze ontwerpen

Kunstenaars

Door de vele ontwerpen en kleuren passen deze kussenhoezen in ieder interieur zoals klassieke interieurs, bohemian interieurs of moderne interieurs. Veel ontwerpen zijn gebaseerd op het werk van beroemde kunstenaars zoals Picasso, Kandinsky, Gustav Klimt en vele andere. Maar we verkopen ook de klassieke ontwerpen welke al eeuwen lang gemaakt worden.

Luxe sierkussens met dieren

Éen van onze snellopers zijn de kussens met katten. Natuurlijk hebben we ook kussens met andere dieren zoals honden, vogels etc.